Onze klanten zeggen

Excellent

4.0

op 5 op basis van 101 reviews

Méér dan 30 jaar vastgoed ervaring

incijfers
0 dagen

Gemiddeld aantal dagen tot de verkoop
van vastgoed dankzij een correcte
waardebepaling van Kristian Nobels

10 %

Van onze klanten beweert veel
sneller te verkopen & verhuren
via Immo Nobels

0 %

Is de tevredenheidsscore die
onze klanten ons geven m.b.t.
service & opvolging

met Kristian Nobels over uw eigendom.

Kristian Nobels vindt het belangrijk dat je als eigenaar van je pand precies weet waaraan je je mag verwachten wanneer je de stap zet tot verkoop of verhuur van je eigendom. Daarom is zijn team steeds transparant over hun werkwijze en de kost voor ons advies. Bij ons geen onaangename verrassingen achteraf, maar een partner waarop je volledig kan vertrouwen. Wij verkopen of verhuren uw woning zorgeloos voor de beste prijs.

jouw

persoonlijk gesprek met Kristian
Nobels aan

jouw persoonlijk gesprek met Kristian Nobels aan

Maak in een paar kliks een afspraak met Kristian Nobels voor de
verkoop van uw huis, woning, grond, appartement, …

Bereken hier hoeveel kopers op zoek
zijn naar een eigendom zoals het uwe.

Vul de gegevens van uw eigendom in en laat ons systeem kijken hoeveel
kandidaten op zoek zijn naar een eigendom met die criteria. U krijgt onmiddellijk antwoord.
Vul hier uw gegevens in

Onze software  toont onmiddellijk hoeveel kandidaatkopers wij momenteel kennen die op zoek zijn naar een eigendom zoals dat van u.

43.346
kandidaten hebben we gevonden voor uw eigendom

Indien u de gegevens van deze kandidaten wenst te ontvangen kan u hier het contactformulier invullen.

We nemen onmiddellijk contact op met u.

Expert in vastgoed

Sterk in marketing

Klant staat centraal

aan het woord

Verkoop aan de beste prijs
met Immo Nobels

Uw woning verkopen zonder zorgen

De verkoop van onroerend goed wordt steeds complexer. Enerzijds zijn er de verschillende documenten (Bodemattest, EPC, conformiteitsattest, …) die de eigenaar moet aanleveren om het onroerend goed te kunnen verkopen/ Anderzijds is er het constant wijzigende wettelijke kader met betrekking tot het publiceren van vastgoed. Ook een correcte prijszetting is niet evident doch heel cruciaal.

Immo Nobels neemt op een professionele manier al deze zaken van u over zodat u gerust kan zijn dat er zich geen administratieve of commerciële problemen voordoen voor het verkopen van uw eigendom. Uw woning op professionele wijze verkopen? Neem dan contact op met ons team.

Verkoop uw woning met onze doortastende marketing

In tijden van ‘over communicatie’ waarbij mensen te pas en te onpas belaagd worden met marketing, is het belangrijk om de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste communicatiekanaal te doen. Door haar eigenzinnige marketing aanpak heeft Immo Nobels een ruim klantenbestand (meer dan 50.000 contacten) uitgebouwd alsook een website die vaak geconsulteerd wordt (44.000 bezoekers per maand).

Deze stevige basis in combinatie met partnerships met bedrijven actief in print, radio, TV en online, zorgen ervoor dat Immo Nobels het commerciële inzicht en slagkracht heeft om uw eigendom te verkopen. Verkoop uw huis dankzij onze excellente en innoverende marketing!

U staat centraal in het hele verhaal

Zaken doen draait om mensen. Met deze wetenschap heeft Immo Nobels doorheen de jaren een organisatie weten uit te bouwen met een team van mensen dat service hoog in het vaandel draagt. Onze medewerkers beseffen dat het verkopen van vastgoed voor de meeste eigenaars een niet alledaagse gebeurtenis is, en ze stellen dan ook alles in het werk om u het advies en comfort te geven dat u verdient.

Immo Nobels doet haar uiterste best om u zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden tijdens de verkoop van uw eigendom. Zelfs lang na de verkoop staat Immo Nobels nog steeds tot uw dienst.

Verkochte eigendommen

Verkocht
Huis in Merelbeke

Verkocht door Alain

Verkocht
Huis in Gavere

Verkocht door Alain

Verkocht